Екип

Николета Иванова

медицински козметик и собственик на IN Beauty Studio

Казвам се Николета Иванова – медицински козметик и собственик на IN Beauty Studio.

Това е малък център за красота и той е създаден да бъде точно такъв. Моята цел е всеки един клиент да получи лично отношение независимо от това за каква процедура ни е посетил, седмичния си маникюр или стартирайки дълго планирана козметична програма. Ние държим на приятелската атмосфера, но естествено залагаме и на перфектно изпълнената услуга.

Започнах работата си като козметик през 2001г., създадох малко козметично студио с няколко основни процедури и скромен набор от апаратура и продукти. Постепенно развивайки се в тази сфера и повишавайки квалификацията си през 2006г. създадох това място за красота Beauty Studio Niki. Работим с световно признати лидери в сферата на естетиката и козметологията, залагаме на качествена и сертифицирана апаратура. Много добре подбирам какво да предложа на моите клиенти. Всяка една процедура е преминала прецизен тест, независимо дали става въпрос за мануална терапия или високотехнологична апаратура. Аз трябва лично да съм убедена в действието й. Постоянно повишавам квалификацията си като посещавам козметични и дерматологични конференции в България, Испания, Германия, Дубай. Старая се да се информирам за всичко ново в сферата, в която работя. 

Важна част от концепцията ми е и екипът, с който работя, само добре избрани професионалисти и медицински специалисти.

Представям ви и тях:

Екип

Ваня Стаменова

 рехабилитатор

Завършила съм Медицински Колеж „Й. Филаретова” със специалност Рехабилитатор.

Специалист в процедурите за тяло, аз съм преминала обучение за всякакви антицелулитни и отслабващи терапии.

Имам дългогодишен опит в поставянето на мигли чрез системите ”косъм по косъм”, “3D” и „Mega Volume“. Преминала съм обучение за перманентен грим в няколко школи, за да усвоя различни методи и техники на работа. Занимавам се и с професионален грим.

Обичам да съм в крак с новостите в сферата на козметиката и естетиката и затова не спирам да се интересувам, и да посещавам различни обучения, семинари и Workshop-и, защото за мен е важно, да мога да предложа най-доброто за здравето и красотата на своите клиенти!

Екип

Мария Костадинова

медицински козметик

Завършила съм Медицински колеж „Й. Филаретова“, специалност медицинска козметика.

Имам познания относно анатомия и физиология на кожата и нейните придатъци и най-вече в областта на дерматологията.

Преминала съм различни допълнителни обучения за процедури за лице и тяло, включително при световноизвестният А. Гребенников. Също за ламиниране на мигли, поставяне чрез системата ”косъм по косъм” и “3D”.

Моя цел е поддържане на здрав и естетичен вид на кожата във всяка възраст.

Екип

Ивана Ангелова

медицински козметик

Завършила съм Медицински колеж „Й. Филаретова“, специалност медицинска козметика.

Притежавам медико-биологични познания, като анатомия и физиология на кожата, физиотерапевтични методи.

Чрез различни семинари и обучения продължавам професионалното си развитие към новостите в козметологията и дерматологията, за да приложа най-добрите козметични грижи за всеки клиент.

Екип

Светла Колева

медицински козметик

Завърших своето образование в Медицински университет гр. Пловдив.

Изучавала съм дерматология и дерматоалергология, анатомия и физиология на кожата.

Продължавам да повишавам знанията си с различни обучения в професията ми. Занимавам се и с професионален грим.

Моето желание и стимул за работа е да допринасям за усмивката, красотата и здравето на всеки клиент.

Екип

Беатрис Чавдарова

маникюрист

Завършила съм курсове по маникюр, педикюр и ноктоплатика. 

С удоволствие практикувам професията си и не спирам да усъвършенствам знанията и уменията в тази сфера с разлчнични курсове за декорация и ноктопластика. 

Най-важното за мен е клиентите да си тръгват с усмивка и красив маникюр! 

Екип

Силвия Василева

администратор

Завършила съм Националната търговско-банкова гимназия в София, а икономическото си образование продължавам в Нов Български университет със специалност Маркетинг.

В допълнение от тази година добавих Англицистика като втора специалност. Преминала съм през стажове в две от големите застрахователни компании в страната, както и в счетоводен отдел на най-големия световен дистрибутор и търговец на безалкохолни напитки.

Екип

Мирена Стоянова

администратор

Завършила съм гимназия с преподаване на чужди езици „Ромен Ролан“ гр. Стара Загора.

През 2015г. завършвам висшето си образование в Нов български университет – специалност “ Гражданска и корпоративна сигурност“.

След това се развивам в сферата на модата, заемайки позицията на Visual Merchendiser за два популярни бранда.

Сега съм част от екипа на IN Beauty и допринасям за доброто обслужване и комфорта на нашите клиенти.

Екип

Екатерина Димитрова

маникюрист

Занимавам се с маникюр от 2 години.

През това време преминах през няколко курса на обучение за Маникюр, Педикюр, Апаратен маникюр, Декорации, Изграждане и Ноктопластика в школата на Cuccio Education Bulgaria. Всичко стартира като хоби. Така от хоби – в професия. Маникюрът се превърна в моя страст и не спирам да надграждам наученото до момента.

Обичам да рисувам и приемам предизвикателства с интересни дизайни и декорации. Перфектният маникюр за мен трябва да е нежен, елегантен, цветен!