Guinot е световно известна френска козметична марка от висок клас. В продължение на 40 години мисията на Guinot е да прави жените красиви, чрез иновативни и ексклузивни козметични терапии и продукти за домашна грижа.

Guinot e първата козметична марка, създала козметични продукти с 56 биологично активни вещества, жизненоважни за клетките. Във водещи клиники е научно доказано, че тези биологични съставки възстановяват кожата при случаи с тежки изгаряния. Лабораториите на Guinot са усъвършенствали тези модерни технологии и успешно ги използват в продукти за подмладяване на кожата.

Neo Strata е американска медицинска козметика, лидер в областта на козметичната дерматология. Създателите на марката др. Ван Скот и др. Рей Ю притежават патента за първия пилинг с гликолова киселина. Neo Srata е научно обоснована и клинично доказана грижа за кожата и с нея ще забележите видимите промени, които настъпват с кожата Ви.

Thalgo е водеща френска спа-марка с повече от 40 годишен опит в грижата за красотата. Високата ефективност на продуктите и дългогодишният опит на Thalgo в сферата на таласо и спа-терапиите налагат марката като безспорен лидер в тази област. От хилядолетия е известно изключителното въздействие на морските активни съставки за балансиране, ревитализиране и реминерализиране на организма. Затова и Thalgo, като неоспорим символ на красотата, e първата марка, чиято философия включва разработването на продукти, дължащи своята ефективност на богатствата на морската вселена. 

Компанията е създадена през 1978 г. от френския лекар Мишел Торджман – специалист по естетична медицина. Днес тя е лидер на пазара, предоставящ решения в борбата със стареенето на кожата. Fillmed се гордее със своите иновативни нехирургични анти-ейдж решения, сред които е и NCTF – Златният стандарт в мезотерапията!

Inno Aesthetics са международно признат бранд с повече от 120 години опит в сферата на медицната и естетиката. Наличието на богато разнообразие от специални разтвори, предназначени  за трансдермално въвеждане (мезотерапия) гарантира директно, прецизно и интензивно третиране на проблеми в областта на тялото, свързани с образуването на целулит и локални мастни натрупвания.

Keenwell е основана през 1974 г. в Барселона. През годините се е утвърдила като една от най – добрите компании в сферата на професионалната козметика. Keenwell винаги е с най – новите поколения активни съставки, във висока концентрация за максимална ефективност. 

През 1986 г. LPG Systems (Франция)разкриват нови хоризонти пред здравните специалисти с първите ефективни, безболезнени и неинвазивни решения на проблеми свързани със съединителната тъкан. Патентованите технологии (Face and Body Mécano-Stimulation™) продължават да се развиват и да изненадват с откриването на нови ползи за здравето. Тяхната ефективност, заверена от 128 научни изследвания, дава на марката неоспоримо световно признание. През последните години LPG – технологията се налага като лидер в апаратното третиране на целулит и отпусната кожа. 

 

Alma Lasers е глобален лидер и иноватор в областта на лазерните, светлинно-базирани, радиочестотни и ултразвукови решения за естетичните и хирургичните пазари. Нарежда се в челните редици на компаниите, разработващи мулти-технологичните системи, които революционизират класическите методи за лечение. Alma Lasers гарантира на специалистите безопасни, ефективни и достъпни естетични и хирургични процедури за техните пациенти, с най-модерни и усъвършенствани технологии и методи.

Kомпанията Fenix Group, разработила метода на ендосферна терапия чрез компресивна микровибрация след 10-годишни изследвания.

Създаден от италианските биоинженерни и водещи изследователски центрове, днес това е най-модерният и ефективен продукт за третиране на различни видове проблеми,  свързани с целулит, лимфоедеми и мускулни групи, а също и за цялостно подмладяване на лицето, потвърдена от множество клинични изследвания.

Козметични продукти за по – красиви и здрави мигли.Фирмата Athena cosmetics се е утвърдила като лидер в категорията на козметичните продукти за увеличаване на миглите. Формулата на RevitaLash® съдържа патентована смес от доказани функционални, козметични съставки, предназначени за подхранване и разкрасяване на миглите.RevitaLash® е разработен от офталмолога д-р Майкъл Брикенхоф, като специален подарък за жена му Гейл, за да възстанови увредените и от химиотерапия мигли.

Качествените продукти произведени от немската фирма Gehwol са познати и високо ценени в целия свят. Gehwol са се насочили към всички области в грижата за краката. Внимателно съчетават модерните технологии и същевременно изпитаните във времето ефикасни методи за подобряване на най – различните проблеми с кожата на краката.

Tav Tech e Израелска компания, която развива непрекъснато медицински и естетични приложения, базирани на уникалната Jet Technology. Използвайки научни принципи на аеронавтиката, те разработват и предоставят най-съвременните медицински и естетични устройства и приложения, които подобряват начина на провеждане на неинвазивни терапии.

EMA Aesthetics е създадена в Ирландия и е специализирана в областта на професионалната естетика и технологиите за грижа за кожата.

През 2019 г. EMA придоби концепцията HydraCool, обединяваща четири технологии в едно AquaB, VibroX, Collagen + и UltraB за почистване, оксигениране, стягане и дълбоко вливане на хранителни вещества в кожата.

Качествените продукти произведени от немската фирма Gehwol са познати и високо ценени в целия свят. Gehwol са се насочили към всички области в грижата за краката. Внимателно съчетават модерните технологии и същевременно изпитаните във времето ефикасни методи за подобряване на най – различните проблеми с кожата на краката.