Бързодействаща отслабваща терапия MODELAGGE KEENWELL

Това е антицелулитна, отслабваща и редуцираща терапия за тяло. Моделажът е ефикасна и изключително специфична козметична програма за третиране на неестетичните части на тялото. Тази процедура третира успешно наслояванията на мазнини, проблемите с целулита, причини за неестетичния вид на женската фигура, които тормозят дамите. Моделаж е програма за тяло предназначена за моделиране на формите, за конкретно намаляване в сантиметри, за разграждане на локалните мазнини и за премахване на целулита. Освен това има и мощни детоксикиращи и дренажни свойства. Моделаж е съставена от натурални, активни съставки от растителен и морски произход, които комбинирани по подходящ начин, стимулират засегнатата от целулит и натрупване на мазнини тъкан.

Терапията МОДЕЛАЖ се състои от различни продукти и техники на мануалния масаж, чиито ефекти се подсилват с цел постигане на най-добри резултати в третирането на целулита: подобрение на вида и качеството на кожата; отстраняване на “портокаловата кожа”; декомпресия на дермата; засилване на кръво- и лимфообращението; подобрено хранене и оксигенация на тъканите; разкъсване на фиброзните влакна и освобождаване на целулитните възли; втечняване на желеобразния оток; реабсорбция на отока и лимфен дренаж. Терапията може да се прилага както частично, така и на цяло тяло. Осигурява най-добрите резултати в лечението на целулита: средно намаляване на обиколките от 0,5 см. до 1 см. за процедура. Подобряване на кръвообращението още при първата процедура. Значително подобряване на вида и качеството на кожата. Терапията е подходяща за всеки тип кожа и за всякаква възраст.

Терапията протича по следните стъпки:

  • Подготвяне на зоните на тялото с ексфолиация, с цел да се подготви кожата за терапията и да се премахнат мъртвите клетки.
  • Нанасяне на РЕДУЦИРАЩ КОНЦЕНТРИРАН КРЕМ СЪС ЗАГРЯВАЩ ЕФЕКТ с леки масажни движения, след което се покрива със фолио, за да се подсили ефекта на крема.
  • След 20 мин. се отстранява крема и се нанася АНТИ-ЦЕЛУЛИТЕН КОНЦЕНТРАТ с лек ръчен масаж до неговата абсорбция.
  • Завършва се с анти-целулитен масаж и лимфен дренаж с НАМАЛЯВАЩ ОБЕМА В САНТИМЕТРИ КРЕМ на зоните които са обработвани.

Препоръчва се начален курс от 4 интензивни процедури всеки ден. След интензивния курс е желателно да се правят поддържащи процедури, за запазване на постигнатите резултати.

Продължителност: 60 мин.

Виж всички цени ТУК.